Fotografie

Foto Frans van Aarle is al meer dan 65 jaar een begrip als het om foto's gaat. Ook vandaag de dag is de vakfotografie een belangrijk deel van ons werk. Niet alleen de mooiste pasfoto's in onze regio (pasfoto's zijn het visitekaartje van ons bedrijf) maar ook eerlijke portretten, leuke kinderfoto's, productfotografie en reportages in de ruimste zin des woords. Wij zijn er best wel trots op "huisfotograaf" te zijn bij de Universiteit van Tilburg en bij veel andere bedrijven in onze regio.

De prijzen die wij hanteren voor onze vakfotografie zijn zeer concurrerend en altijd opgebouwd uit arbeidsloon (uurtarief) en de uiteindelijke bestelling waardoor de klant de kosten zelf kan bepalen. Een portretsessie van max. 30 minuten in onze studio is al mogelijk voor slechts  € 29,95 incl. "uitzoek CD-R" ! Informeer vrijblijvend naar prijs en mogelijkheden door een telefoontje naar 013-5423356.

Ook voor PASFOTO'S moet je bij Frans van Aarle zijn. Alle filialen zijn gecertificeerd voor het maken van officiele pasfoto's voor paspoort, ID, rijbewijs etc. Speciale wensen zijn geen probleem; wij leveren pasfoto's eventueel ook digitaal, of in afwijkende formaten voor visums etc. Kijk nog even op onze startpagina en maak gebruik van de "gratis glimlach"!   

Fotogalerij

Tilburgse Revue 2015

Tilburgse Revue 2011

Reportages

Studio

Universiteit van Tilburg