Hahnel Unipal Plus Universele Oplader

Hahnel Unipal Plus Universele Oplader
Hahnel Unipal Plus Universele Oplader Hahnel Unipal Plus Universele Oplader Hahnel Unipal Plus Universele Oplader Hahnel Unipal Plus Universele Oplader
€ 44,95
€ 36,95

De Hähnel UniPal Plus is een universele lader waarmee je vrijwel alle foto- en videoaccu's, AA en AAA batterijen opladen. Ook kun je via de USB-aansluiting je telefoon, PDA, iPod of andere portable apparatuur op te laden. De Hahnel Unipal Plus is de ideale oplossing voor fotografen die veel onderweg zijn en geen zin hebben om meerdere acculaders en adapters mee te nemen op reis!

Echt universeel!

De Hähnel UniPal Plus is een mooi vormgegeven en zeer universele acculader voor Li-Ion en Lithium Polymeer 3,6/3,7-Volt en 7,2/7,4-Volt camera-accu's en videoaccu's. Ook oplaadbare Ni-MH of NiCad AA en AAA batterijen zijn met de UniPal Plus op te laden. Met de speciale instelwielen zorg je ervoor dat de contactpunten perfect passen voor de te laden accu. De lader neemt daarnaast erg weinig plaats inneemt in je bagage.

Laadstatus-indicator

De Hahnel UniPal Plus heeft een handig display waarop de laadstatus van de accu wordt aangegeven. Zo weet je precies hoeveel stroom er nog in je camera-accu's of batterijen zit voor je ze oplaadt. De toegepaste laadtechnologie met microchip zorgt dat overladen van batterijen en accu's onmogelijk is, waardoor je zeker bent van een veilig opgeladen accu. De UniPal kan in ongeveer 4 uur tijd een Li-Ion accu van 2000 mAh opladen. Omdat er zowel een 100-250-Volt netstroomadapter met UK en EU-stekker als een 12V autolaadkabel meegeleverd worden, kun je de Hähnel UniPal Plus echt overal ter wereld gebruiken.

 

 

Over Hähnel

Hähnel industries ltd. is een van de grootste leveranciers van energieproducten voor camera's. Denk hierbij aan accu's, laders, afstandbedieningen en batterijen. Hähnel startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 opende Hähnel industries ltd. haar nieuwe hoofdkantoor in Bandon.

50 jaar ervaring

Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een enorme reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Zo was Hähnel bijvoorbeeld de eerste leverancier van een universeel plug-in Li-Ion-laadstation en presenteerde men niet al te lang geleden de unieke stoot- en koudebestendige Extreme Li-Ion camera-accu's voor Nikon en Canon.

Hoogste kwaliteit

Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat de accu's van Hahnel niet onderdoen voor originele accu's, bewijst een recente test van de Consumentenbond. Hierbij kwamen drie van de vier keer de accu's van Hahnël als "Beste Koop" uit de bus! Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Reacties van klanten

We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Ik ontving het foto album voor mijn afscheidsrede. We waren getroffen door de goede kwaliteit en de mooie fotos.

We zijn hier erg blij mee! Een goed aandenken aan een mooie dag. Zou je mijn dank aan de fotograaf willen doorgeven? We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Christina

Bedankt voor de mooie foto's!

Beste Frans, hartelijk bedankt voor de mooie foto’s! Ik ben benieuwd hoe het resultaat in druk er uit komt te zien. Met deze foto’ s ben ik alvast heel blij, ik vind ze erg goed!

Jan

Het plaatje is compleet

Hoi Frans,

We konden al terugkijken op een geslaagde viering, dankzij jouw mooie foto’s is het plaatje nu compleet.

Nogmaals bedankt hiervoor!

Ingeborg

Prachtige foto's

Hartelijk dank voor uw moeite en snelle reactie!

Prachtige foto’s, ik ga ze meteen doorzetten naar onze afdeling communicatie.

Jacqueline