Pasfoto's

Wil je een pasfoto laten maken? Foto Frans van Aarle is DE pasfotograaf van Tilburg! In onze winkel aan de Korvelseweg 255 maken we pasfoto's die geschikt zijn voor officiële Nederlandse en Belgische documenten zoals paspoort, ID, rijbewijs, visum etc. Maar ook voor pasfoto's voor een sportpas, OV-jaarkaart, abonnement, sollicitatiebrief of profielfoto ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken altijd meerdere foto's, zodat je zelf kunt kiezen welke pasfoto je het leukste vindt. De kosten voor het maken van een pasfoto bedragen €9,95 en zijn direct klaar.

Ook als je bijvoorbeeld in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Poppel, Weelde, Alphen of Chaam woont, ben je voor pasfoto's aan het juiste adres bij Frans van Aarle in Tilburg. Je kunt bij ons voor de deur parkeren (15 minuten gratis)!

Digitale pasfoto's

Wil je de pasfoto graag digitaal hebben, om bijvoorbeeld te gebruiken voor Facebook of LinkedIn? Dat kan: voor slechts 5 euro extra ontvang je de pasfoto dezelfde dag nog via de mail.

Extra pasfoto's nodig? 50% korting!

Heb je meer dan 6 pasfoto's nodig? Geen probleem: je krijgt 50% korting bij aanschaf van een extra setje dezelfde pasfoto's. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende pasfoto's hebt!

Coming soon!

Binnenkort start Foto Frans van Aarle als eerste in de regio met fotograferen voor online verlenging van je rijbewijs.

Sinds 1 oktober 2018 is de proef Digitaal Aanvragen Rijbewijs gestart. Burgers die ingeschreven staan in een gemeente die deelneemt aan de proef kunnen onder bepaalde voorwaarden de verlenging van hun rijbewijs online bij de RDW aanvragen. Een belangrijke rol in dit aanvraagproces speelt de als RDW erkende fotograaf. Deze proef start nog deze zomer in Tilburg. Wij zijn er klaar voor!

Reacties van klanten

We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Ik ontving het foto album voor mijn afscheidsrede. We waren getroffen door de goede kwaliteit en de mooie fotos.

We zijn hier erg blij mee! Een goed aandenken aan een mooie dag. Zou je mijn dank aan de fotograaf willen doorgeven? We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Christina

Bedankt voor de mooie foto's!

Beste Frans, hartelijk bedankt voor de mooie foto’s! Ik ben benieuwd hoe het resultaat in druk er uit komt te zien. Met deze foto’ s ben ik alvast heel blij, ik vind ze erg goed!

Jan

Het plaatje is compleet

Hoi Frans,

We konden al terugkijken op een geslaagde viering, dankzij jouw mooie foto’s is het plaatje nu compleet.

Nogmaals bedankt hiervoor!

Ingeborg

Prachtige foto's

Hartelijk dank voor uw moeite en snelle reactie!

Prachtige foto’s, ik ga ze meteen doorzetten naar onze afdeling communicatie.

Jacqueline