Reacties van klanten

"Enorme dank voor het snelle handelen en leveren! Fantastisch dat de camera op tijd geleverd is! En ik kan niet wachten totdat ik m kan gaan gebruiken!" (Suzanne, afd. Media, De Efteling)

"De foto’s van Teun van den Broek zijn echt leuk!" (Uitgeverij De Uitstraling bv)

"Ik ben zo blij, want ik heb een nieuw maatje erbij.
Samen gaan we de blits maken.
Nikon heet hij hihihi.
Hij is mijn nieuwe spiegelreflexcamera
Gekocht bij Frans van Aarle"

(Cindy J.)

"Vanmorgen hebben wij de foto’s op CDrom ontvangen. Mooie foto’s!!!"
(diploma-uitreiking Tilburg University)

"Men is zeer tevreden over de camera's. Nogmaals dank voor je bemiddeling en aanbod."
(Projectteam Kindcentra Tilburg)

"Nogmaals bedankt voor de supersnelle service en advies. Jullie zijn een toonbeeld van wat veel bedrijven eigenlijk moeten zijn.Nogmaals hartelijk bedankt en ik zal jullie van harte aanbevelen in mijn kennissenkring." (Charles)

"Ik ben weer terug van vakantie en werd meteen verrast met de CD met foto’s van de bijpraatborrel en het hijsen van de vlag! Mooie foto’s, dank voor het goede werk." (René)

"De basis van deze posters is gemaakt door Foto van Aarle in Tilburg. Prima vakwerk!" (Paul)

"We hebben de foto's opgehangen en zijn er zeer tevreden over. Resultaat, zie bijgevoegde foto." (Matthea en Edwin)

"Beste Frans, Veel dank voor de mooie foto's: een waardevolle herinnering aan een bijzondere dag!"
Prof. Dr. Ernst M.H. Hirsch Ballin
Professor of Dutch and European Constitutional Law (Tilburg University)
Professor of Human Rights (University of Amsterdam)

"Afgelopen maandag hebben we onze diploma-uitreiking weer gehad. Alles is weer tot onze tevredenheid verlopen, hartelijk dank hiervoor!" (Mariëlle, SG De Rooi Pannen Tilburg)

"Bedankt voor het toezenden van de foto’s van de Eerste communie van de communicanten van de Margarita Mariakerk. Ik heb er van genoten." (Toine)

"Bedankt voor de foto! Ziet er goed uit!" (Lindsay, Bureau2010)

"Ze zijn mooi geworden." (Jan, Wijnkoperij van Bilsen)

"Dank voor de mooie ingelijste foto die we van jullie hebben gekregen. Hij staat mooi op ons dressoir te pronken! Wij kijken terug op een schitterende dag en zijn nog volop aan het nagenieten. We hebben van veel aanwezigen vernomen dat de fotograaf toch zo`n prettige en innemende man was." (Camiel en Karlijn)

"De fotograaf heeft begrepen hoe het moet:
http://www.tilburguniversity.edu/about-tilburg-university/schools/economics-and-management/news/events/van-lanschot-lecture/2012/awards/"
(Universiteit van Tilburg / Van Lanschot Bankiers)

"Tijdens mijn promotie op 14 maart heeft een van uw (vrouwelijke) collega's foto's gemaakt. Ik heb haar op op de dag zelf al gecomplimenteerd met de onopvallende en deskundige wijze van 'aanwezig' zijn. Graag wil ik nu ik de fotoreportage ontvangen heb nog een keer van de gelegenheid gebruik maken om een bedankje te sturen. Het album is echt prachtig geworden en geeft exact de sfeer van die dag weer! Echt een stuk vakmanschap en voor mij juist ook daarom een hele mooie weergave en blijvende herinnering van een speciale dag!" (Miranda)

"Gisteren ontving ik het fotoboek met een verslag van mijn jubileumbijeenkomst. Het is werkelijk prachtig. Ik dank je heel hartelijk voor je goede zorgen in het verband van deze bijeenkomst." (Marc)