Harman Phoenix 200 Color Film

Harman Phoenix 200 Color Film
Harman Phoenix 200 Color Film
€ 19,99
€ 14,95

Dit is de allereerste kleurenfilm die volledig geproduceerd is, van emulsie tot cartridge, in de Mobberley fabriek van HARMAN (UK), een belangrijke en ongelooflijk spannende mijlpaal. Eind 2022 kreeg een klein team een geheim project om te zien of ze een kleurenfilm konden ontwerpen en produceren in de Mobberley-fabriek in Cheshire. Het resultaat is HARMAN Phoenix, een ISO 200 kleurennegatieffilm met een karakteristieke zilveren look. Deze film produceert contrastrijke beelden met zichtbare korrel en levendige, sprekende kleuren. Hij is anders dan alle andere kleurenfilms. Met een DX-gecodeerde cartridge voor ISO 200-gevoeligheid kan Phoenix belicht worden tussen ISO 100 en 400, maar de film presteert het beste bij goed en egaal licht. Op een zeer heldere dag of als je met tegenlicht fotografeert, bestaat er het risico op een halo.

Reacties van klanten

Nogmaals bedankt voor de mooie foto’s!

Dag Frans en José,

Nogmaals bedankt voor de mooie foto’s!
Ook de Uitstraling was enthousiast over de foto’s.
Vandaag zat die in de bus. Ze hebben zelfs vier foto’s gebruikt.

Bedankt Frans voor de fijne samenwerking!

We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Ik ontving het foto album voor mijn afscheidsrede. We waren getroffen door de goede kwaliteit en de mooie fotos.

We zijn hier erg blij mee! Een goed aandenken aan een mooie dag. Zou je mijn dank aan de fotograaf willen doorgeven? We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Christina

Bedankt voor de mooie foto's!

Beste Frans, hartelijk bedankt voor de mooie foto’s! Ik ben benieuwd hoe het resultaat in druk er uit komt te zien. Met deze foto’ s ben ik alvast heel blij, ik vind ze erg goed!

Jan

Het plaatje is compleet

Hoi Frans,

We konden al terugkijken op een geslaagde viering, dankzij jouw mooie foto’s is het plaatje nu compleet.

Nogmaals bedankt hiervoor!

Ingeborg