Pasfoto's

Wil je een pasfoto laten maken? Foto Frans van Aarle is DE pasfotograaf van Tilburg! In onze winkel aan de Korvelseweg 255 maken we pasfoto's die geschikt zijn voor officiële Nederlandse en Belgische documenten zoals paspoort, ID, rijbewijs, visum etc. Maar ook voor pasfoto's voor een sportpas, OV-jaarkaart, abonnement, sollicitatiebrief of profielfoto ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken altijd meerdere foto's, zodat je zelf kunt kiezen welke pasfoto je het leukste vindt. De pasfoto’s zijn klaar terwijl je wacht en worden geprint op echt fotopapier van Fujifilm – Tilburg!

Ook als je bijvoorbeeld in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Poppel, Weelde, Alphen of Chaam woont, ben je voor pasfoto's aan het juiste adres bij Frans van Aarle in Tilburg. Je kunt bij ons voor de deur parkeren (15 minuten gratis)!

Digitale pasfoto's

Wil je de pasfoto graag digitaal hebben, om bijvoorbeeld te gebruiken voor Facebook of LinkedIn? Dat kan: voor slechts 5 euro extra ontvang je de pasfoto dezelfde dag nog via de mail.

Extra pasfoto's nodig? 50% korting!

Heb je meer dan 6 pasfoto's nodig? Geen probleem: je krijgt 50% korting bij aanschaf van een extra setje dezelfde pasfoto's. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende pasfoto's hebt!

Verleng nu online je rijbewijs bij Frans van Aarle!

Bij Foto Frans van Aarle zijn ze er best wel trots op dat men nu ook door RijksDienst Wegverkeer (RDW) erkend is als officieel fotograaf voor het maken van digitale pasfoto’s geschikt voor het verlengen van je rijbewijs. (zie www.rdw.nl)

Sinds 1 september kan men ook in de gemeente Tilburg makkelijk en snel het rijbewijs verlengen. U kunt u rijbewijs zelfs al na 2 werkdagen ophalen bij de stadswinkel.

Slechts in 3 stappen regelt u het verlengen van uw rijbewijs;

  1. ga met uw rijbewijs naar een RDW erkende fotograaf, in Tilburg Frans van Aarle, voor het maken van pasfoto’s die voldoen aan de eisen van de RDW
  2. Bij Frans van Aarle zet u een handtekening die samen met de digitale pasfoto beveiligd wordt doorgestuurd naar de RDW. Daarna krijgt u een mail van de RDW waarin staat hoe het rijbewijs online verlengd kan worden. U gaat naar de webpagina www.rdw.nl/digitaalaanvragenrijbewijs  en regelt binnen een paar minuten de verlenging van uw rijbewijs
  3. Na 2 werkdagen kunt u het nieuwe rijbewijs ophalen bij de stadswinkel naar keuze, neem het oude rijbewijs mee, dat moet u inleveren.

Er zijn nog wel enkele voorwaarden, zo moet u wonen binnen de gemeente Tilburg, u betaalt via iDEAL, in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs, beschikt over de DigiD-app en een mobiele telefoon. Meer informatie over het online verlengen van uw rijbewijs vindt u op www.rdw.nl of www.tilburg.nl

Reacties van klanten

Nogmaals bedankt voor de mooie foto’s!

Dag Frans en José,

Nogmaals bedankt voor de mooie foto’s!
Ook de Uitstraling was enthousiast over de foto’s.
Vandaag zat die in de bus. Ze hebben zelfs vier foto’s gebruikt.

Bedankt Frans voor de fijne samenwerking!

We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Ik ontving het foto album voor mijn afscheidsrede. We waren getroffen door de goede kwaliteit en de mooie fotos.

We zijn hier erg blij mee! Een goed aandenken aan een mooie dag. Zou je mijn dank aan de fotograaf willen doorgeven? We zijn blij dat hij foto's heeft gemaakt. Dankjewel!

Christina

Bedankt voor de mooie foto's!

Beste Frans, hartelijk bedankt voor de mooie foto’s! Ik ben benieuwd hoe het resultaat in druk er uit komt te zien. Met deze foto’ s ben ik alvast heel blij, ik vind ze erg goed!

Jan

Het plaatje is compleet

Hoi Frans,

We konden al terugkijken op een geslaagde viering, dankzij jouw mooie foto’s is het plaatje nu compleet.

Nogmaals bedankt hiervoor!

Ingeborg